Hej verden!

Jeg hedder Mariah Kruse og er Statsautoriseret Fodterapeut.

Min hverdag tilbringer jeg sammen med min mand Casper, vores 6 sammenbragte børn og 3 hunde. Altså når jeg ikke er på arbejde i min klinik med alle mine skønne kollegaer.

Vi er 8 fodterapeuter og vi er vilde med FØDDER…..

I vores arbejdsliv behandler vi rigtig mange mennesker og lytter til virkeligt mange fantastiske historier om levet liv, glæder, sorger, fremtid og så FØDDER…

Hvad er der så med de fødder?.… Mange afskyr dem, nogen er fascineret af dem, andre syntes de er sexede og nogen temmeligt usexede. Babyfødder elsker alle og og ældre fødder pakkes lidt væk…

Men fælles for dem alle, så har vi næste alle 2.

Vi tænker ikke så meget over dem i hverdagen, men til fest skal de se smukke ud i et par lækre sandaler og på ferien skal de luftes med fin lak og nyplejede.

Ved du at fødderne er det mest fotograferede element på kroppen? På ferien i sandet, på liggestolen med vandet i baggrunden osv.

Men hvad nu når de ikke fungere????
Så er de pludseligt det mest støjende element på kroppen. Fødder der gør ondt larmer i hovedet konstant så det er svært at koncentrere sig. Sport bliver pludseligt umuligt og på arbejdet lusker man rundt i strømpesokker.

Men med lidt opmærksomhed i dagligdagen, gode sko og strømper så siger de intet. De bærer os rundt, bakke op og bakke ned, til sport, vandreferier og jeg ved ikke hvad.

Lad os sammen hylde vores fødder!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Kastrup Fodterapi • Kamillevej 4, 1 sal • 2770 Kastrup • Tel: 30 13 55 22 • info@kastrupfodterapi.dkwww.kastrupfodterapi.dk
CVR: 29468044