Et skridt mod sundhed og selvtillid…

Jeg elsker at gå barfodet på stranden og lade sandet kildre mine tæer. Og så elsker jeg bare den følelse af frihed sandaler giver mig om sommeren. 

Men pludseligt kan det ændre sig brat….

Kender du det?

En mørk sky kommer svævende ind over dit liv i form af et lille, uskyldigt udseende problem neglesvamp….

Det hele begynder med en svag misfarvning af en tånegl. Til at begynde med tror du, at det bare er en kosmetisk lille skønhedsfejl, intet at blive bekymret over og du fortsætter med at gå i dine sandaler og prøver at ignorerer det.

Men desværre viser neglesvampen sig at være mere vedholdende end du havde forventet. Misfarvningen spreder sig langsomt og gradvist til flere af dine tånegle. Du indser, at dette ikke er noget, du kan ignorere længere og begynder forsigtigt at søge på internettet og indhente information om neglesvamp.

Du opdager desværre hurtigt, at neglesvamp er en yderst almindelig tilstand, der påvirker millioner af mennesker. Selvom det er en trøstende tanke at du ikke er alene, følter du dig stadig flov og skamfuld over at have neglesvamp. Du begynder at skjule det med strømper og lukkede sko og nægter at lade nogen få et glimt af den deformede negl, der altid er gemt.

Men denne skam og negation begynder langsomt at fjerne din selvtillid, som om neglesvampen har taget en bid af din personlighed. Du indser, at du ikke kan leve i neglesvampens fangenskab for evigt og du beslutter at tage et skridt mod at genvinde din sundhed og selvtillid.

Tænker du nu… Det er MIG… Du er slet ikke alene og der er ingen grund til at skamme sig.

Din sundhed og dit velvære er vigtigt. Du skal i sandalerne igen og genfinde din selvtillid – det er aldrig for sent at tage det første skridt mod et liv uden neglesvamp.

Behandling…

I 2019 var jeg på Verdenskongres i Fodterapi (Ja, det findes også..) Her stødte jeg på Firmaet Erchonia der har produceret en ny laser designet til fødder…

Jeg fik en lang sludder med en engelsk fodterapeut der behandler sine patienter i London med laser for bla. neglesvamp – og dette med fantastiske resultater. Idag har hun 8 klinikker der behandler svamp, og har hjulpet mange til et live uden neglesvamp.

Jeg har siden fulgt hende og de forskningsresultater der er kommet, og er nu så heldig at være den første i vores kongerige med en Erchonia Lunula Laser.

Så derfor anvender vi i klinikken det sidste nye teknologiske fremskridt inden for laserterapi. Lunula lasererens lysbølger påvirker direkte til årsagen til infektion, dræber svampespore og booster immunforsvaret.

Behandlingen er tilmed fuldstændig SMERTEFRI.

Denne behandling fjerner ikke kun mikrober fra negleområdet, men regenererer vævet, så den nye negl kan vokse og hæfte sig til den levende negleseng. Kold laserbehandling er lysterapi, og lys holder os i live og sunde. Lunula producerer imponerende resultater sammenlignet med alternative behandlinger såsom oral medicin, topiske behandlinger, termisk laser, kirurgi eller hjemmemedicin. Lunula har to laserdioder (stråler), som roterer. Strålerne tilfører lys til cellerne i form af energi. Cellerne har fotoreceptorer, som tager denne energi og omdanner den til kemikalier, som allerede er naturligt forekommende i kroppen. De to kemikalier, der frigives af cellerne, er hydrogenperoxid, som er et naturligt antiseptisk middel. Dette begynder at nedbryde enhver svamp, der måtte være til stede. Det andet kemikalie, der produceres, er nitrogenoxid. Dette udvider blodkarrene og øger dermed blodforsyningen til området. Denne øgede blodforsyning hjælper kroppen med at bruge sit eget immunsystem til at bekæmpe svamp. Det hjælper også med regenerering af beskadiget væv som gør det muligt for den berørte negl og hud at hele. Lunula er den eneste tilgængelige behandling, som både helbreder skader og eliminerer svamp.

Du kan booke din behandling allerede idag, og tage første skridt mod bedre sundhed og velvære på:

www.kastrupfodterapi.dk eller kontakt os på tel. 3013 5522.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Kastrup Fodterapi • Kamillevej 4, 1 sal • 2770 Kastrup • Tel: 30 13 55 22 • info@kastrupfodterapi.dkwww.kastrupfodterapi.dk
CVR: 29468044